arto.bg » Полезна информация » Какво предлага агенция за преводи АРТО ?

Какво предлага агенция за преводи АРТО ?

„Преводи Арто“ ООД е лицензирана преводаческа агенция,  която от самото си начало се стреми да  отговори на нуждите на своите клиенти.

услуги преводи и легализация
„Преводи Арто“ ООД предлага официални преводи, услуги по заверки и легализации на лични и фирмени документи във всички институции и посолства.

Предлага също превод на художествена литература, на интернет блогове, страници и други софтуерни продукти. Извършва също общи преводи и преводи в техническата, юридическата и медицинската сфера.

„Арто” предлага и устни преводи- симултанен,  консекутивен. Придружават и асистират при пътуване. Провеждат преводи и чрез телефонен  или в скайп разговор. Изпълняват  услуги като копирайтинг и локализация на уебсайтове.

Фирмата е мобилна и дори не е необходимо да се ходи до офиса, нейните служители са винаги близо до вас чрез интернет достъпа. Можете да си стоите у дома или в офиса и да изпълните своите преводачески задачи по скайп или по телефона.

Те се отличават с бързи, експресни и стойностни преводи в официалната и художествената сфера. Можете да им поставите задачи от всякакъв тип. И всичко това на достъпна цена.

Във фирмата работят високообразовани специалисти- магистър-филолози, запознати с терминологията на конкретния език.  Можете да се възползвате от техните услуги само като изпратите документите, който искате да преведат във Word, Power Point, PDF, JPEG. Можете да им изпратите своите изисквания,  как точно да редактират документите ви и какви ключови думи и изрази искате да присъстват в тях. Поставяте им определен срок за работата, а те ви изпращат  имейл с потвърждение и изчисленото време за доставка.

Офисът се намира точно в центъра на град Пловдив на лесно и достъпно място.