arto.bg » Цени и поръчка

Цени и поръчка

Вземете своята най-добра оферта за превод и легализация сега!

 

Направете запитване за оферта, като следвате следните инструкции:

1. Свържете се с нас през WhatsApp, Messenger или ни изпратете имейл с прикачен файл на текста за превод на office@arto.bg или се обадете на +359-876-070-221.

2. Наш сътрудник ще изготви оферта за превода и ще се свърже с Вас.

3. Ако нашата оферта Ви устройва и искате да работим заедно, моля, платете по един от следните начини:

4. Можете да получите готовия превод лично в офиса или чрез куриер на посочения от вас адрес.

При нужда от помощ не се колебайте да  се свържете с нас на посочените телефони. Работим всеки ден.

мобилен телефон: +359-876-070-221
е-поща: office@arto.bg

адрес: гр. Пловдив, ул. „Княз Александър I-ви“, № 35, ет. 2

Една преводна страница съдържа 1800 символа (включително и интервалите). Под „преводна страница” се разбира страница преведен текст. В този смисъл цената на превода се определя именно върху броя преведени страници, а не върху броя страници на оригинала. Броят интервали се измерва от текстообработваща програма от менюто tools -> word count -> characters with spaces;

Забележка: В случаите, при които се налага заверка на Консулски печат върху документа за легализация, се прибавя и сумата, която е необходима за това. Тя е различна за всяко Консулско представителство в България. Към цените за легализация не в включена цената на превода, куриерски разходи и всякакви други допълнителни разходи, които биха могли да възникнат в процеса на легализация на документа. „Арто“ си запазва правото да променя цените без предизвестие и не носи отговорност при неспазен срок в резултат на закъснение от страна на трета страна.

Отзиви за нашата работа от клиенти