arto.bg » Услуги » Преводи » Езици » Превод на английски език

Превод на английски език

превод на английски език

Агенцията предлага стандартен, бърз и експресен превод на английски език, в зависимост от поставените от клиента срокове на изпълнение.

„Преводи Арто“ ООД е утвърдена на българския пазар преводаческа агенция, продължаваща да печели доверие с оптимална бързина на осъществените преводи и безупречно качество.

Когато става дума за лични, банкови или фирмени документи, или пък специализирани текстове на техническа, медицинска или юридическа тематика, компромисът с качеството на преводите от български на английски език е изключен. Прецизността на осъществения превод е от съществена важност за успеха на начинанието, за което ви е нужен съответният документ или текст.

Когато става дума за преводи на официални документи, наложително е осъщественият превод да бъде безупречно коректен и прецизен, спазвайки се нужната терминология в съответната сфера.

Можете да поръчате превод на английски и за свидетелства за съдимост, служебна бележка за доход, удостоверение от НОИ, смъртен акт, имунизационен паспорт, пълномощно за МПС и пълномощно за дете.

Можем да ви осигурим прецизен превод на английски език и за данъчно удостоверение от Агенцията по вписванията, данъчно удостоверение от НАП, бележки от КАТ и полицията. При нужда от ваша страна, можете да получите качествен превод на нотариални актове, протокол от полицията и всякакъв вид медицински направления, заключения и свидетелства, плюс нужните медицински формуляри.

Ако сте решили да кандидатствате за работа в англоезична държава в чужбина, нужно е вашата документация да бъде написана на безупречен английски език. В противен случай, рискувате да направите негативно впечатление още от самото начало. За да ви помогнем, нашият екип от преводачи може да ви осигури адекватен превод на автобиография, мотивационно писмо, препоръки от предишни работодатели и трудова книжка.

За да приложите успешно и документите, свързани с вашето образование, предлагаме превод на дипломи, академични справки, удостоверение за завършен клас, уверение и т.н.

В случай че вашият бизнес има нужда от фирмени документи, “Преводи Арто” ООД осигурява висококачествен превод на английски език на съдебни решения, актуално състояние, превод на договор, както и всякакъв тип други документи за съпътстваща фирмена дейност. Сред нашите услуги влиза и извършване на превод на счетоводно-финансови документи, като баланси, фактури и т.н.

Насреща сме, ако имате нужда и от специализирани текстове, обхващащи различни технически сфери. Например –  инструкции, упътвания, спецификации и патенти.

При нужда от извършване на превод на официални медицински документи, можете да разчитате на нас за ТЕЛК, епикризи, медицински доклади и всякакъв тип медицинска литература.

„Преводи Арто“ ООД разполага и със специалисти в сферата на юридическия превод, където можем да ви помогнем с превеждането на закони, разпоредби и т.н.

При нужда от страна на клиента, агенцията предлага и професионален превод на уеб сайтове, според поставените изисквания.

Компромис с качеството на превода от български на английски език не може да бъде правен и с всякакъв вид банкови документи. Ние отлично знаем това, поради което предлагаме безупречни преводи на банкови референции, извлечения от сметки и всякакъв друг тип документация от банковата сфера.