arto.bg » Услуги » Локализация

Локализация

Локализация на сайт

През последните 15 г. новите технологии създадоха възможности за доставяне на произведените продукти и предлаганите услуги до всяка точка на земното кълбо.

Наред с това собствениците на сайтове за стоки и услуги са поставени пред нови предизвикателства. Пазарите и клиентите на всяка страна имат своите особености, предпочитания и културни различия. Умението да се съобразиш с това е решаващо за увеличаване на продажбите.

Локализацията на вашия сайт е свързана точно с тези изисквания. Да адаптирате сайта си към желана от вас страна и потребители е нещо, което излиза от рамките на обикновената преводаческа услуга. Необходимостта да направим не само  превода на текста, но и да отчетем как работи навигационното меню на вече готовия сайт, да се придържаме към формата, броя на символите, изобщо на всичко, което е  жизнено важно за безпроблемното функциониране на сайта и вече е заложено от вашия уеб програмист, прави тази услуга комплексна и не лесна като задача.

Ето защо  локализацията на сайт включва превод и доработка на елементите от уеб страницата. Това често не се забелязва на пръв поглед, но е от съществено значение, ако искате посетителите да стигат лесно до сайта ви, а търсачките да ви поставят на челно място.

Преди да ни потърсите вие трябва да сте наясно на какъв език искате да бъде направена локализацията. А за да стигнете до това решение, ще ви помогнат маркетинга и логистиката. Кои са вашите пазари? Обмислихте ли как стоките ви да стигнат до тях?

„Преводи Арто“ ООД ви предлага сега и тази услуга – локализация на сайт. След обстоен и задълбочен разговор ще разберем как да осъществим адаптирането на сайта ви към нови пазари и клиенти, как да постигнем максимален ефект и срок за поръчката ви.

Заповядайте при нас и увеличете обема на продажбите и услугите си! Нека заедно да проправим път към нови хоризонти, да стигнем до нови страни и потребители на вашите стоки и услуги. Изберете „Преводи Арто“ ООД за локализацията на сайта ви!