arto.bg » Полезна информация » Експресен превод на документи

Експресен превод на документи

Защо да изберете експресен превод на документи от „Преводи Арто“ ООД:

10 причини за да поръчате експресен превод на документи

  1. Ние предлагаме експресен превод на документи на огромен брой чужди езици и със сигурност, дори и най-редкия според вас попада в този списък!
  2. Ние можем да се справим и с най-кратките, поставени от вас срокове!
  3. Ние винаги се съобразяваме с персоналните изисквания на своите клиенти и подхождаме индивидуално към всяка постъпила поръчка!
  4. Нашият екип е с доказал се през годините опит и професионално отношение!
  5. Нашите услуги са изцяло легални, защото разполагаме с всички необходими и изисквани от закона за упражняване на дейностите, лицензи и разрешителни.
  6. Всеки превод – включително и експресен на документ – минава през щателна проверка от различен от първоначалния му преводач. Това се прави с цел гаранция за перфектно свършена работа и отстраняване на евентуални допуснати грешки или неточности.
  7. Документите за експресен превод – официалните такива – не е нужно да остават при нас, за да се притеснявате от тяхното унищожаване. Ние винаги работим с техни копия.
  8. Всеки експресен превод на документи може да се изготви в желаната от вас форма и оформление. За целта е добре тези подробности да се уточнят предварително с нашия екип!
  9. Ние знаем и можем – специализираме в редица области и сфери, така че от какъвто и род да е вашият документ, изискващ бърз и експресен превод в срок, ние ще го преведем!
  10. „Преводи Арто“ ООД разполага с физически офиси, но приема и поръчки онлайн. Ако ви е трудно да ни посетите на място, ние приемаме поръчки и през нашата официална онлайн форма за контакти – лесна за използване и бърза за обработка от екипа ни!

експресен превод на документи

„Преводи Арто“ ООД  е специализирана агенция за професионални преводи и легализация.

Нашите услуги покриват широк кръг от дейности, а също така са насочени както към български, така и към чуждестранни граждани.

В своето богато портфолио от дейности ние предлагаме разнородна помощ в зависимост от вашите специфични нужди и предпочитания. Ние никога не оставяме клиент, без да го обслужим не просто подобаващо, но и в срок, включително и когато става въпрос за извънредни и много спешни ситуации.

В тази връзка, повечето ни професионални услуги вървят с опцията за експресно извършване било то на превод, легализация или друга нотариална или допълнителна дейност, която изцяло да покрие вашите изисквания за добре свършена работа.

Така например, „Преводи Арто“ ООД разполага и с възможността да ви предложи експресен превод на документи без значение дали става въпрос за нуждите на физическо лице, или на бизнеса.

Разчитайте на нас, ако имате документ на чужд език и спешно трябва да го преведете на български за своите лични или корпоративни нужди, както и ако документът е на български, но трябва да го представите на конкретен чужд език, включен в дългия списък от наличните езици, с които работи нашата агенция и екипът ни.

Обикновено, когато става въпрос за документ, възможността да го използваме ни е спешна или поне желаем да сме максимално бързо готови с неговото крайно изготвяне. За да не пропуснем важен съдебен, административен, гражданскоправен, наказателен или друг предвиден в закона или нормативен акт срок.

Ето защо експресните ни услуги за превод са налични за всякакъв тип документи. Нашият екип от опитни, талантливи и винаги готови да ви помогнат навреме и по перфектен начин служители специализират в различни сфери.

Ето защо няма никакво значение от какъв род или тип е вашият документ, нуждаещ се от експресен превод. Ние покриваме всички тези категории: право, медицина, журналистика, бизнес и реклама, анализи и статистически извадки, индустрия и ИТ, образование и наука, лични документи и т.н.

В списъка с лични документи ще намерите както стандартните свидетелство за раждане, брак, съдимост, така и по-специфични като удостоверения, извадки от Имотния регистър и Агенцията по вписванията, а в медицинските документи – експертизи, общи диагнози, епикризи и т.н.

Въпросните списъци с документи, които представихме по-горе не са изчерпателни. Напротив – дори вашият документ, изискващ експресен превод да не отговаря на критериите, които посочихме, ние с радост ще се заемем с неговия превод и в срок ще го изготвим.

За целта обаче е добре и препоръчително предварително да се свържете с нас, за да уточните както подробностите относно конкретния краен и притискащ ви срок, така и детайлите във връзка с типа на самия документ. Нашите любезни и отзивчиви консултанти веднага ще поемат вашата заявка и максимално бързо ще я обработя, препращайки ви към наличен свободен преводач на съответния език и от съответната област.

В тази връзка, моля имайте на предвид, че „Преводи Арто“ ООД предлага експресен превод на документ на всички налични езици, с които работи нашата агенция.

Ние сме компетентни в областта на следните езици: английски, френски, немски, руски, италиански, испански, чешки, полски, гръцки, сръбски, хърватски, турски, румънски, македонски, албански, словашки, молдовски, португалски, холандски и украински, унгарски, датски, шведски, норвежки, финландски, словенски, литовски, латвийски, естонски, арабски, корейски, китайски, японски, персийски, иврит, арменски и грузински език.

Тук е важно да отбележим, че дори документът ви да не е на български или да имате нужда от негов превод на български, ние можем да подготвим за вас превод от езикови двойки, включващи два различни от български чуждестранни езици, стига да са посочени в списъка горе.