Ние от екипа на „Арто“ имаме главна и единствена цел – да бъдем максимално полезни на хората, които ни се доверяват!

Езиковият център извършва общоезикова, профилирана, сертификационна и професионална езикова подготовка по английски, френски, български за чужденци, помощ по български език за кандидат-студенти и ученици.

На Вашето внимание имаме удоволствието да предложим:

 • разработени и доказани методи за езиково обучение;
 • модерна, климатизирана и комфортна учебна база, локализирана в суперцентъра на Пловдив;
 • целогодишно обучение;
 • график според Вашите нужди и възможности.
 • висококвалифицирани преподаватели по съответния език;
 • учебни системи спрямо възрастта и нивото на знания;
 • безплатни входни, текущи и финални тестове;
 • получаване на сертификат съобразно общоевропейската езикова рамка-нива от А1 до С2;
 • отчет за прогреса, самостоятелната работа, присъствията и мотивацията на всеки курсист;
 • ревизии по време на цялото обучение;
 • обучение в малки групи – до 6 човека, което позволява внимание към всеки курсист!

 

Курсовете, които предлагаме в АРТО, са:

Английски език за възрастни:

Използваната система New English File, издателство Oxford University Press, покрива всички нива от А1 до С2. Материалът е представен по достъпен и атрактивен начин. Развива четирите основни умения – писане, четене, слушане с разбиране и разговор, като акцентира на разговорен английски, фразови глаголи, лексика и граматика, съобразени с Европейската езикова рамка.

Разговорен английски език:

Факт е, че 693 млн. хора по света говорят английски език. Той ни е необходим при всички пътувания в чужбина. Курсът е насочен към хора, които ще пътуват, а не знаят как ще се справят с езика. Провежда се в рамките на една седмица и дава основни познания на кандидатите за това как да се държат в ключови ситуации като разговори в такси, на летището, настаняване в хотел, здравословни проблеми, представяне на нас и професията ни. Курсът е специално разработен и включва ключови фрази и разговори в чужда страна.

Английски език за деца и ученици:

Учебната система Happy hearts е разработена за деца и ученици в предучилищна и училищна възраст. Интересна, забавна, направена специално за най-малките.

Поредицата Campus е изключително подходяща за хора, навлизащи във френския език. Предлагаме обучение от ниво A1 до B1 – Вашият успех по френски е гарантиран!

Разговорен френски език:

Курсът е насочен към хора, които ще пътуват, а не знаят как ще се справят с езика. Провежда се в рамките на една седмица и дава основни познания на кандидатите за това как да се държат в ключови ситуации като разговори в такси, на летището, настаняване в хотел, здравословни проблеми, представяне на нас и професията ни. Курсът е специално разработен и включва ключови фрази и разговори в чужда страна.

Подготовка за матури и кандидатстуденти:

Предлагаме обучение и помощ на ученици от I до XII клас, подготовка за матури и кандидатстудентски изпити по български и английски език.

Индивидуална подготовка:

Освен в групи, предлагаме и индивидуално обучение по всички горепосочени курсове.

Фирмено обучение:

Обучение по английски език на служителите на фирми. Курсовете са разделени в две части – едната част е по Общ английски, а другата е насочена към специфичната терминология на сферата, в която работите. Графикът е съобразен с Вашите възможности и заетост.

Автор: Татяна Начкова