arto.bg » Полезна информация » Технически преводи

Технически преводи

технически преводи

Технически преводи

„Преводи Арто“ ООД e професионалната и опитна агенция за преводи и легализация, на която категорично можете да разчитате. В нашето богато портфолио от стандартни и специализирани услуги ние сме включили всичко необходимо както от класическо естество от гледна точка на честота на заявки от потребителите, така и по-нестандартни дейности, които да отговорят на вашите индивидуални и бизнес нужди. Ние разполагаме с всички необходими ресурси – включително и човешки – за да се справим както с по-нетрадиционни задачи, така и в срок, винаги на високо ниво, от изключително качество и с подход на разбиране към своите клиенти.

Освен стандартни преводи и преводи на официални документи, можете да поръчате от „Преводи Арто“ ООД и технически преводи. Обикновено, те са насочени към нашите корпоративни клиенти, но съществуват и случаи, в които поръчка за технически преводи може да е наложителна и за физически лица. Без значение от клиента и неговата сфера на дейност по повод превода, ние ще се справим перфектно с техническото задание.

Най-често, за технически преводи говорим, когато става въпрос за текстове от сферата на науката, машините, новите технологии, а също така и на инструкции, ръководства, спецификации, технически паспорти, патенти, чертежи, презентации, каталози, етикети, материали за обучение, маркетингови материали, сертификати, технически оферти, тръжна документация, софтуер от различни области на техниката.

При всички тези случаи ние ползваме богатия си арсенал от опитни преводачи, като избираме онази част от тях, която специализира именно в сферата на техническите преводи. От особено значение за клиента е да се довери на експерт в областта, защото един технически превод рядко е успешен само при наличие на перфектни познания в областта на дадения език.

Нужни са и богати познания в конкретната сфера от техниката, с която е обвързан преводът. В допълнение, техническите преводи, обикновено, се ползват за широката аудитория или за представяне на идея, концепция, продукт или дори цял един бизнес, тоест верността на превода е повече от важна, а детайлите и подробностите – трябва да се преведат и презентират на съответния език по най-точния начин.

При всички случаи, в съвременния свят, диктуван от развитието на новите технологии, техническите преводи ще са все по-наложителни. Ето защо ние постоянно увеличаваме екипа си от преводачи на тази тематика, но също така и държим връзка с новите изисквания и стандарти при такъв род преводаческа дейност.

Моля, имайте на предвид, че „Преводи Арто“ ООД извършва технически преводи на следните езици: английски, френски, немски, руски, италиански, испански, чешки, полски, гръцки, сръбски, хърватски, турски, румънски, македонски, албански, словашки, молдовски, португалски, холандски и украински, унгарски, датски, шведски, норвежки, финландски, словенски, литовски, латвийски, естонски, арабски, корейски, китайски, японски, персийски, иврит, арменски и грузински език. Предлагаме както превод на технически текст от един от езици на български, така и обратно, а също така можем да осигурим и езикови двойки от така посочените езици без включването на български език (тоест технически превод на текст, от арабски на английски, например).

Ако се съмнявате в експертната работа на нашите преводачи и най-вече на работата им с технически преводи, можем да ви уверим, че повече от 80% от нашите клиенти не просто остават доволни, но и се връщат при нас за нови услуги. Ние държим на качеството в нашата работа и затова обратната връзка от нашите клиенти се явява и най-добрата цена, която получаваме след свършена услуга.

И като стана въпрос за цени, можете да бъдете сигурни, че в „Преводи Арто“ ООД ще намерите най-изгодните цени за технически преводи. За повече информация по повод ценовата ни листа и за конкретна оферта, можете по всяко удобно за вас време да се свържете с нашите консултанти. Те ще ви изготвят индивидуална оферта, а също така и план за действие – преводът може да се извърши на части, за да се уверите в прецизността на колегите ни в началото, а също така и в случаите, когато можете да го предоставите част по част и гоните срокове. Дори да сте се оказали в ситуация на спешност, не се тревожете – ние отново сме насреща за вас. За вашия случай можем да предложим бърза, навременна и качествена експресна услуга за технически превод от английски на български език.

Свържете се с екипа на „Преводи Арто“ ООД за повече информация относно услугата ни технически преводи още днес! Ние ще отговорим на вашите въпроси максимално бързо и ще ви разясним неяснотите, в случай, че имате такива. Можете да ни посетите директно в някой от нашите физически офиси, а също така и да ни се обадите на посочените телефони. В нашия официален сайт има и наличен имейл за запитване и въпроси, както и директна контактна форма, която улеснява изпращането на поръчка за технически преводи.

Не се колебайте да поверите на нашите опитни и талантливи преводачи своя технически превод. Те ще се справят с него безпроблемно и в допълнение ще подходят към вашия конкретен случай с разбиране и с персонално отношение. Ако имате каквито и да е било изисквания – включително и по оформянето на крайния технически превод – заявете ги. Ние с радост ще ви изслушаме и естествено, ще спазим всичките ви насоки, предоставени на екипа ни.

Очакваме вашите поръчки за технически преводи!

Отзиви за нашата работа от клиенти

Отзив за добър превод
Отзив за бърза реакция
Отзив за бърз превод
Отлична работа
Отзив за отличен превод
testimonals
Отзив за бърза реакция
TeTestimonial for a job well done
Testimonial for a job well done for translations
Отзив за отлично свършена работа
Отзив за отлично преведени документи
Отзив за доволен клиент на преводи и легализация АРТО